• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
iOS APP 2017-01-12T16:46:32+02:00
arrow white

iOS APP

App’s zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Wij maken iOS app’s die een volledig bedrijfssysteem of onderdelen daarvan bevatten of die u vooral als hulpmiddel kunt gebruikt voor uw business. Door ons platform werken wij snel. Zo heeft u op korte termijn een goed werkend product in handen.

Onze apps werken individueel of in samenwerking met een live database. Databased biedt uw iOS app aan in de App Store (betaalde of gratis download) van Apple of maakt deze alleen beschikbaar op apparaten binnen de organisatie waar u toestemming voor geeft. U heeft dus volledige controle over wie de app gebruikt.

iOS Custom App

APP ONTWIKKELING

Een groot struikelblok voor veel bedrijven om een app te laten ontwikkelen zijn de ontwikkelkosten. Databased maakt gebruik van een platform waardoor de ontwikkeltijd van een app vele malen lager ligt. We werken een idee op korte termijn uit tot een werkend prototype (Rapid Application Development). Het prototype is het startpunt voor de verdere ontwikkeling tot de definitieve app.

Prototype iPhone CRM Software Business
Brainstorm Software Moleskin

BRAINSTORM

Veel bedrijven hebben een app zonder een idee erachter. Daardoor is er vaak weinig draagvlak onder medewerkers en wordt het nooit een succes. Wij vinden dat er een idee achter de app moet zitten zodat de app ook echt toegevoegde waarde heeft voor uw organisatie en medewerkers. Graag praten wij vrijblijvend met u door over de mogelijkheden. Door brainstormsessies en het stellen van concrete doelen, heeft u straks een app waar de hele organisatie tevreden mee werkt.

Brainstorm Software Moleskin

BEDRIJFSAPP VOOR UW ORGANISATIE?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij gaan met uw uitdaging aan de slag!

085 – 303 27 35