• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
CRM 2017-01-12T16:46:50+02:00
arrow white

CRM

U zoekt een CRM-systeem waarmee u de processen en informatie binnen uw bedrijf kunt structureren? U wilt effectieve samenwerken? En dat alles in één platform? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons systeem draait op een uiterst stabiel platform en is beschikbaar via desktop, web en app.

ELK BEDRIJF IS ANDERS

Elk bedrijf dat bij ons komt is weer anders. Terwijl het ene bedrijf helemaal blanco met software kan beginnen, werkt het andere bedrijf al jarenlang met zijn eigen toepassingen. Of u nu een compleet nieuw softwaresysteem nodig heeft, of software wilt koppelen aan uw bestaande systeem in een lokale of online database; bij ons staat u nooit voor een dichte deur. Veel ondernemers maken gebruik van standaard softwarepakketten.

Deze pakketten bieden tal van functionaliteiten, terwijl ze nauwelijks gebruikt worden of nét niet de mogelijkheden bieden die de onderneming nodig heeft. Bij Databased vinden we dat software zich moet aanpassen aan uw bedrijf en niet andersom. Daarom houden wij ons bezig met de ontwikkeling van software die volledig op uw bedrijf is afgestemd.

Business Software Bedrijfs software
CRM Trechter
Geen post-it briefjes of mappenstructuren met verschillende lijsten in Excel of Word. U kunt alles kwijt in een CRM-pakket. Vertrouw al uw to-do’s toe aan het systeem, zodat u zich kunt richten op de zaken die er toe doen.

STARTEN MET CRM,
BESTAAND PAKKET OF OPLOSSING OP MAAT

Potlood

Beginnen met een van onze CRM-starterpakketten? Een bestaand CRM-pakket, maar benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Bevat het pakket net niet alles wat u nodig heeft? Wij leveren ook onderdelen op maat, zodat het pakket helemaal aan uw eisen voldoet.

Lineaal

OP MAAT GEMAAKT SYSTEEM BINNEN UW ORGANISATIE?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij gaan met uw uitdaging aan de slag!

085 – 303 27 35