• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
Software 2017-01-12T16:34:37+02:00
arrow white

SOFTWARE

Wij ontwikkelen software in alle soorten en maten. Voor desktop, web of app voor smartphone/tablet. Wat u maar wilt. Zoekt u een allesomvattend pakket of wilt u slechts een onderdeel binnen uw bedrijf automatiseren? Wij zorgen voor de oplossing. Bij Databased vinden we dat software zich moet aanpassen aan uw bedrijf en niet andersom.

SOFTWARE VOOR ELK FORMAAT BEDRIJF

Wij ontwikkelen software voor elk formaat bedrijf, variërend van een eenmanszaak tot een groot kantoor met diverse locaties. Bij de ontwikkeling maken we gebruik van een zeer stabiel platform dat miljoenen bedrijven wereldwijd gebruiken. Op basis van dit platform bouwen wij het systeem dat het beste bij u past. Dat kan een compleet maatwerksysteem zijn, maar ook een aansluiting op uw bestaande CRM-systeem. Één ding staat vast: met dit platform ontwikkelen we in zeer korte tijd de mooiste beheersystemen voor u. Of het nu gaat om het beheer van contactpersonen, facturen of uw omzet. U heeft altijd en overal inzicht in uw gegevens.

Software voor elk formaat bedrijf
iOS App iPhone mockup

DESIGN/USER INTERFACE

Behalve dat een applicatie aansluit op de behoeften van een organisatie, is het design en de user experience (ux) net zo belangrijk. Onze mening is dat een applicatie er ‘smakelijk’ uit moet zien.

DESIGN UI
iOS App iPhone mockup

INSPIRATIE

Neem een rondleiding langs onze inspirerende softwaremogelijkheden.

INSPIREER MIJ!
Man inspiratie