• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
Roscom Promotie 2017-01-12T16:33:21+02:00
arrow white

ROSCOM PROMOTIE

Voor Roscom Promotie hebben wij een custom CRM gebouwd dat volledig is toegesneden op het bedrijf. Het systeem is het hart van het bedrijf waar alle processen samenkomen: projecten, planning, offertes, vergunningen, organisaties, personen, uren etc. Medewerkers kunnen online uren boeken, zowel op desktop als mobiel .

Omdat wij veel op locatie in het land werkzaam zijn moet er altijd inzicht zijn in de voortgang. Wij zijn daarin zeer tevreden over ons systeem. Ieder proces is inzichtelijk en geeft ons cruciale informatie. Door het automatiseren van processen werken wij zeer efficiënt!
Bas Potjes, Roscom Promotie B.V.

PLANNING

In het managementsysteem plant Roscom Promotie projecten, medewerkers en promotiewagens direct in. Hierbij houdt het systeem automatisch rekening met verschillende factoren (bijvoorbeeld: beschikbaarheid, reeds gepland, vrij vragen, ziekte, full- of parttime etc.).

Alle projecten en geplande medewerkers zijn direct zichtbaar in een overzichtelijke layout op kantoor als in het veld.

URENREGISTRATIE

Medewerkers boeken gewerkte uren in via een beveiligde (mobiele) website die direct verbonden is met het systeem. Geboekte uren worden direct gekoppeld aan het gerelateerde project en worden meteen gecontroleerd op kantoor.

Mobiele website CRM

KLANTENFORMULIEREN

Het papieren formulier is vervangen door een digitaal klantenformulier dat direct ingevoerd wordt in het CRM-systeem. Lees meer over de automatisering van het klantenformulier.

OFFLINE WERKEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.
085 – 303 27 35