• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
Communiq 2017-01-12T16:33:48+02:00
arrow white

COMMUNIQ B.V.

Actiepunten, contacten, projecten, facturatie, administratie; het volledige bedrijf draait op het  op maat gemaakt systeem. Reclamebureau Communiq werkt hierdoor efficienter en doelgerichter. Het bedrijf voert verschillende processen nu automatisch volgens planning uit. Bijvoorbeeld emailfacturatie en het genereren van projecten en contracten.

Wij schakelen altijd kort met onze klanten en leveranciers. Ons systeem is daarin één van de belangrijkste schakels van begin tot eind van een opdracht.
Willem Jan Aalbers, Communiq B.V.
Zonder het bedrijfssysteem zouden wij nooit zo efficient kunnen werken zoals wij dat nu doen. Het zit verweven door onze gehele organisatie van account tot finance.
Michiel Bruins, Communiq B.V.

WORKFLOW

Door het gebruik van een custom systeem lopen processen soepel, zonder afleiding van niet gebruikte functionaliteiten. Alle afdelingen werken samen binnen het systeem met daarbij alle informatie op 1 plek.

Communiq CRM

PRODUCTIE KOPPELING

Communiq heeft een externe koppeling met productieomgevingen. Hierdoor zitten er geen onnodige schakels tussen order en aflevering en ligt het product sneller bij de klant. Bovendien kan Communiq op elk gewenst moment de status van een productie inkijken.

KOPPELINGEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.
085 – 303 27 35