• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
FileMaker 2017-07-14T13:55:20+02:00
arrow white

FILEMAKER

Bij de ontwikkeling van uw systeem maken wij o.a. gebruik van FileMaker. Dit is een uiterst stabiel platform waarin we snel applicaties, databases en interfaces kunnen opzetten. Deze zijn te koppelen aan bestaande systemen (SAP, MySQL, WordPress, Excel, Soap etc.) of beschikbaar als stand-alone systeem. FileMaker wordt wereldwijd gebruikt door miljoenen mensen, in bedrijven van alle formaten.

We passen de tools helemaal aan uw behoefte aan. U hoeft zich dus niet te schikken naar de mogelijkheden die de toepassing biedt, maar u krijgt een toepassing die zich aanpast aan uw bedrijf. En wij? Wij zorgen ervoor dat alles naar volle tevredenheid werkt. Van de ontwikkeling van het systeem tot het daadwerkelijke gebruik en daarna!

Databased is een erkende FileMaker consultant en lid van de FileMaker Business Alliance. Zo bent u verzekerd van een partner met gedegen kennis.

Filemaker Business Alliance

MULTI DEVICE

BesturingssystemenFileMaker werkt op alle devices. Op de desktop (Mac en Windows) via de desktopapplicatie of browser. Op de iPad, iPhone en iPod (iOS) via een app of een browser. Bij Android of Windows mobile devices werken de systemen via de browser.

MULTI PLATFORM

RAD

Rapid application development

Filemaker is een platform dat gericht is op rapid application development (RAD). Hierdoor gaan wij vele malen sneller van idee tot eindproduct dan de traditionele manier van programmeren.

MEER INFORMATIE OVER FILEMAKER?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij gaan met uw uitdaging aan de slag!

085 – 303 27 35