• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
Consultant 2017-07-14T13:54:13+02:00

CONSULTANT

Databased is meer dan een technische ontwikkelaar. Wij zijn ook een consultant, iemand die zich écht verdiept in uw bedrijf en alleen de allerbeste oplossing voor u wil. Dat betekent dat we met u meedenken en dat u met al uw vraagstukken bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een compleet nieuw CRM-systeem, het overzetten van bestaande toepassingen in één overzichtelijk platform of het koppelen aan bestaande software.
‘Kan niet’ is een antwoord dat we bij ons niet kennen!

PERSOONLIJKE ANALYSE BIJ U OP LOCATIE

U wilt een systeem dat volledig aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Daarom maken wij altijd eerst een grondige analyse van de workflows en informatiestromen binnen uw bedrijf. Wij doorlopen alle bedrijfsprocessen; van klantwinning tot voorraadbeheer en facturatie. Niets laten we aan het toeval over. Het resultaat is een compleet advies, dat helemaal op uw bedrijf is toegespitst.

EEN ADVIES DAT PAST BIJ UW BEDRIJF

Pas als we alle processen duidelijk in beeld hebben, gaan we aan de slag met de softwareontwikkeling. We laten u de verschillende alternatieven zien en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Is voorraadbeheer belangrijk voor u?

Dan zorgen wij ervoor dat u eenvoudig een uitdraai van de voorraden kunt maken. Wilt u graag de gewerkte uren van uw medewerkers raadplegen? Dan richten de software zo in dat u dat in één oogopslag kunt zien.

FileMaker FBA Business Alliance

OFFICIËLE FILEMAKER CONSULTANT

Databased ontwikkelt alle software met behulp van de FileMaker technologie. We zijn zelfs een erkende FileMaker consultant. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor al uw vragen over de ontwikkeling én het gebruik van FileMaker-toepassingen. Heeft u zelf al een start gemaakt met FileMaker en weet u niet hoe u verder moet? Hebben wij uw systeem opgezet, maar loopt u tijdens het gebruik tegen vragen aan? Geen probleem, wij helpen u verder!

EEN UITDAGING? WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij gaan met uw uitdaging aan de slag!

085 – 303 27 35