• CONCRETE OPLOSSINGEN
  • DESKUNDIG ADVIES
  • KORTE LIJNEN
Website beheer 2017-01-12T16:29:11+02:00
arrow white

WEBSITE BEHEER

Een website of webshop is belangrijk voor een onderneming. Het databeheer moet soepel en snel verlopen en er moet relevante informatie uit te halen zijn.

Website beheer van uw website of webshop in een webbrowser kan lastig zijn. Vooral met grote productlijsten of het maken van een rapportage.

Met onze software maken wij een ‘live’-koppeling met de database. Zo kunt u deze direct uitlezen en/of data aanpassen. Website beheer op deze manier is vele malen makkelijker en sneller dan het beheer van de website in een webbrowser.

WordPress
MySQl
Drupal

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn eindeloos en maken het beheer van uw website of webshop zoveel makkelijker. Een voorbeeld: het updaten van artikelen in een webshop door één import. Zo hoeft u niet handmatig alle producten langs te lopen in de browser.

Daarnaast is het onder andere mogelijk om te zoeken, rapportages te maken, data te exporteren etc.

Web connection icons

MILLOWS

Voor Millows hebben wij een applicatie gemaakt die samenwerkt met de webshop Millows.nl. Het beheer van producten en bestellingen is hierdoor vele malen eenvoudiger geworden.

Millows kan verzendlabels direct printen (evt. met Track & Trace). Medewerkers kunnen direct vanuit de applicatie statusmailtjes naar de klant verzenden. Ze kunnen producten en foto’s toevoegen of wijzigen. Ook is er een dashboard met grafieken die de huidige situatie weergeven.

Website Management Software

OOK MAKKELIJKER EN SNELLER UW WEBSITE OF WEBSHOP BEHEREN?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met uw uitdaging aan de slag!

085 – 303 27 35